Over Unieka

Welkom op mijn webshop pagina Unieka! Leuk dat u mijn website bezoekt.

Ik ben Helga Zwart en word er erg blij van om een uniek kledingstuk voor een moeder en kind te maken.

Mijn voldoening haal ik uit het werken met mooie originele en unieke stoffen, waar ik niet al te veel van inkoop, zodat ieder kledingstuk Uniek kan blijven. Graag werk ik dan ook mee aan een stukje eigen identiteit te creëren van een kind of moeder door een Uniek kledingstuk te maken. De stoffen die ik hiervoor koop zijn erg vrolijk.

De stoffen die ik koop zijn duurzaam van kwaliteit en veelal een aantal malen digitaal gedrukt. Dit maakt van de stoffen die ik heb maar een aantal modellen te verkrijgen zijn. Meestal is dit niet veel meer dan 10/15 stuks, afhankelijk van de maat.

Hiervoor heb ik in het verleden de opleiding MDGO- Mode en kleding, richting realisatie afgerond. Vanaf kinds af aan heb ik altijd al interesse gehad in het maken van kleding. Mijn moeder is vroeger actief geweest in het vak coupeuse, zodoende dat deze interesse al vroeg op mijn pad is gekomen. Omdat ik lastig een nieuwe baan kon vinden heb ik de stap genomen om dit weer volledig op te pakken en hier een bedrijf mee te starten.

Mocht u vragen hebben over de maat, of zoekt u een andere stof of model, dan kunt u vragen naar de mogelijkheden. Ik kan dan kijken of ik u hierin tegemoet kan komen.

Zoals u kunt zien heb ik een maattabel voor de standaard damesmaten toegevoegd. Zo kunt u kijken of de maat overeenkomt met uw maten. Neem bij twijfel altijd contact op dan kunnen we samen kijken naar een oplossing. Een voorbeeld hiervan zou kunnen zijn dat ik het patroon aanpas. Omdat ik zo veel mogelijk de jurken op maat maak (met name de basis dames jurken) is het fijn als u me de bovenwijdte, taillewijdte, en heupwijdte doorgeeft, zodat u een passende jurk kunt krijgen.

Via de webshop kun je betalen op de volgende manieren, via ideal, of betalen bij afhalen. Het is ook mogelijk om 50% vooruit te betalen, dan graag deze bestelling mailen per mail.